Vakantiehuizen

Stedentrips

Campings

Snel zoeken en boeken

 

Start je zomervakantie meteen goed

Eindelijk, vakantie! De reis en de tickets zijn geboekt en je hebt er natuurlijk ontzettend veel zin in! Maar, hoe kom je toch bij het vliegveld? De trein is met een grote groep ontzettend duur, niet flexibel en onhandig met je koffers. De taxi is ook erg prijzig en parkeren? Is dat wel betrouwbaar?

Op het vliegveld parkeren staat bekend als erg duur terwijl de omliggende parkings niet altijd een goede naam hebben. Wij deden onze research en kamen uit bij Vliegenenparkeren.nl! Zij worden door hun eigen klanten beoordeeld met een 8,5 en zijn dus wel betrouwbaar! We zoomde in op de mogelijkheden bij Nederlands grootste regionale luchthaven, Eindhoven Airport.

Hoe reis je het beste af naar Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is met het openbaar vervoer te bereiken wanneer je vanuit het station de bus pakt naar het vliegveld. Dit is lijn 301, deze bus brengt je in ongeveer 20 minuten naar de luchthaven. Let wel op de aansluitingen in de avonduren! Parkeren Eindhoven Airport is zeer uitgebreid gezien de vele opties rondom het vliegveld.

Er liggen mogelijkheden om te parkeren op P1,P3,P4, P5 of P8 maar ook tegenover het vliegveld zijn voldoende parkings. Hier kunt u gemakkelijk op besparen en dan parkeert u nog dichterbij ook! Parkeren op Eindhoven Airport kunt u via de site zelf reserveren. Let wel op dat de P8 locatie gelegen is op 10 minuten afstand van het het vliegveld.

Reizen vanuit België via Zaventem Airport

Via het grootste vliegveld van België reist u ook gemakkelijk naar het buitenland. Houd wel rekening met dat de parkeertarieven hier veel hoger liggen dan in Nederland en Duitsland.Parkeren in Zaventem kost je namelijk vlot €80 voor 8 dagen.

Dit zijn dan de parkeerplaatsen van externe aanbieders. Parkeren op het vliegveld zelf is dubbel zo duur. Oriënteer je vooraf goed dan heb je snel wat geld bespaard! Let wel op dat u bij Brussel Airport goed naar de foto’s kijkt van de parkings. Vele parkings zijn namelijk gelegen in het oude industrie gedeelte van Brussel. Voor alle overige inspiratie bekijk je natuurlijk goedkopevakanties.eu!