Vakantiehuizen

Stedentrips

Campings

Snel zoeken en boeken

 

Boek uw zonvakantie met korting

Goedkope zonvakanties, bestaan die eigenlijk wel? Jazeker, als u maar op de juiste manier naar zonvakanties zoekt kunt u een leuke korting meepakken. Zo kunt u gebruik maken van vroegboekkorting, speciale acties zoals vriendenprijzen en super sales. Natuurlijk kunt ook met last minutes het nodige besparen. Door slim te zoeken en boeken vindt u snel uw ideale zonvakantie voor een aantrekkelijke prijs.

Vroegboekkorting: Korting wanneer u vroeg boekt

Ieder jaar kunt u vanaf de maand november zonvakanties boeken voor de zomerperiode en profiteren van een hoge vroegboekkorting. Deze korting ontvangt u omdat u juist vroeg uw vakantie boekt. Het is juist heel slim om op tijd te boeken, omdat u op deze manier voorkomt dat uw favoriete vakantiebestemming volgeboekt is.

Vroegboekkortingen kunnen behoorlijk oplopen, bij sommige vakantie aanbieders tot wel 20 á 30%! Bij de meeste reisaanbieders geldt dat u gebruik kunt maken van vroegboekkorting wanneer u voor een bepaalde datum boekt. De hoogte van de korting die u ontvangt verschilt per reisaanbieder en is afhankelijk van de soort accommodatie, bestemming en touroperator die u kiest.

Last minutes: Korting wanneer u op het laatste moment boekt

Last minutes zijn juist het tegenovergestelde van vroegboekkortingen. Bij een last minute boekt u juist een vakantie op het laatste moment. Het grote voordeel van een last minute vakantie boeken is dat u een hoge korting ontvangt. Het nadeel is dat u minder keuze hebt uit accommodaties zoals hotels en appartementen en dat het aantal bestemmingen waar u heen kunt gaan beperkter is dan wanneer u op tijd een vakantie boekt.

Last minutes zijn ook ideaal om een goedkope zonvakantie te boeken. Bij de meeste reisorganisaties worden last minutes duidelijk op de voorpagina van de website vermeld zodat u direct een handig overzicht hebt met vakanties die u met last minute korting kunt boeken. De last minute korting is direct verwerkt in de prijzen van de vakanties. U hoeft dus geen gebruik te maken van een kortingscode.

Vakantie acties

Een heel jaar door worden speciale vakantie acties door diverse reisorganisaties aangeboden. Het is zeker aantrekkelijk om hier gebruik van te maken. Voorbeelden van vakantie acties zijn: vakanties naar een bepaald land worden extra goedkoop aangeboden, vriendenprijzen, korting die verkregen kan worden door een spel te spelen of een advertentie te delen op social media zoals Facebook, kidskorting, vakanties inclusief gratis parkeren bij Schiphol, geldacties waarbij u een bepaald bedrag als extra korting ontvangt op uw vakantie en nog heel veel meer.

Het is zeker raadzaam om websites van diverse reisorganisaties te bekijken om te zien of er speciale acties zijn. Wat u ook kunt doen is gebruikmaken van een vakantie vergelijkingssite. Op zo'n website wordt in een handig overzicht getoond welke reisacties er allemaal zijn.

Kortingscodes

In Nederland zijn er heel veel kortingswebsites waarop u een kortingscode kunt vinden voor het krijgen van korting op uw vakantie, waaronder ook op zonvakanties. Met een kortingscode kunt u bijvoorbeeld korting krijgen bij het boeken van een hotel of bungalow, het huren van een auto, voordelig een weekendje weg of dagje uit boeken en nog veel meer.

Pas wel een beetje op met snel doorklikken op kortingscode websites. Soms lijkt het alsof u een code te zien gaat krijgen na het klikken op een speciaal vakje, maar het kan dan ineens zo zijn dat het om een algemene advertentie gaat voor een aanbieding bij een reisorganisatie. Sommige kortingscodesites willen dat nog weleens doen om extra inkomsten te vergaren waar u als vakantieboeker niets aan hebt.

Controleer ook goed de voorwaarden die aan een kortingscode gekoppeld zijn. Zo kan het zijn u een vakantie met een minimum bedrag moet boeken om korting te krijgen of dat de kortingscode alleen geldt wanneer u een bepaald type vakantie boekt, bijvoorbeeld een weekendje weg, wintersportvakantie of zonvakantie.

Het hele jaar door goedkope zonvakanties

Goedkope zonvakanties zijn tegenwoordig het hele jaar door wel te vinden. Daarom loont het om iedere dag even de aanbiedingen te controleren om zodoende de beste deal te vinden. Wanneer u zeker wilt zijn dat de vakantiebestemming die u boekt goed is, doet u er verstandig aan reviews te lezen.

Sommige reisaanbieders bieden goedkope zonvakanties aan die helemaal niet goed scoren. De combinatie van luxe, verzorgde zonvakantie tegen een leuke prijs is de beste. Wanneer u een goedkope zonvakantie gaat boeken is er in ieder geval een ruime keuze.

Boek bijvoorbeeld een luxe hotel of appartement, all inclusive reis waarbij eten en drinken zijn inbegrepen, kindervakanties, adults only vakantie of een unieke vakantie waar u geen last hebt van mensenmassa's zoals een van de vakantiepareltjes gelegen in landen zoals Portugal, Curaçao, Aruba, Canarische Eilanden of Bali.